Bij Loopbaanadvies Centrum Nederland helpen we je om je werkplezier te vergroten. Wat je doel ook is: of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je huidige functie wilt herontdekken of een andere loopbaanvraag hebt.

Loopbaanadvies op maat

Dit doen we door je te koppelen aan je persoonlijke loopbaancoach. Bij Loopbaanadvies Centrum Nederland werken ruim 50 loopbaancoaches, verspreid over het hele land. Zo is er altijd wel een loopbaancoach bij jou in de buurt.

Met onze loopbaanadviestrajecten helpen wij mensen om beter te worden in hun werk, helder te krijgen wat hun talenten zijn en inzicht te krijgen in werk dat bij hen past. Loopbaanadvies Centrum Nederland zet mensen in hun kracht en helpt ze een nieuw perspectief te ontwikkelen.

Hiervoor werken wij samen met EVC Centrum Nederland. EVC Centrum Nederland heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het erkennen van werkervaring in EVC-trajecten of EVP-trajecten, het afnemen van assessments en het geven van loopbaanadviezen. Door deze opgebouwde expertise kunnen we garanderen dat onze loopbaanadviestrajecten jou écht verder helpen.

Officiële erkenningen

Als je kiest voor een loopbaanadviestraject bij Loopbaanadvies Centrum Nederland, dan weet je zeker dat je kunt vertrouwen op kwaliteit. Als partner van EVC Centrum Nederland voldoen we volledig aan alle beoordelingscriteria en hebben daarmee het HKK voor Assessmentcentra (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit) toegekend gekregen.

Daarnaast zijn we gecertificeerd conform ISO9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Ook zijn we gecertificeerd conform ISO27001: we gaan procesmatig met het beveiligen van informatie om en je kunt ervan verzekerd zijn dat we vertrouwelijk en op betrouwbare wijze met al jouw gegevens omgaan.

Meer over onze erkenningen lees je op de pagina Erkende Kwaliteit.

Blok 1 hompeage

Hoe werkt het ontwikkeladvies?

Ontdek wat je bij het ontwikkeladvies met je loopbaancoach bespreekt en kom meer te weten over het verloop van het traject.

Blok 3 hompeage

Ik wil ontwikkeladvies

Wil jij weten wat je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Meld je direct aan voor het gratis ontwikkeladvies.Wil jij weten wat je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Meld je d...

Blok 2 hompeage

Erkende Kwaliteit

Bij Loopbaanadvies Centrum Nederland helpen we je om je werkplezier te vergroten. Uiteraard voldoen we aan alles eisen en certificeringen.