Loes-800x800

Loes Lafeber

Enquêteur

Loes Lafeber wilde weten wat haar opties tot omscholing waren. In het loopbaanadviestraject van Loopbaanadvies Centrum Nederland werd ze aan het denken gezet. “Ik ben meer mogelijkheden gaan zien.”

Ervaringsverhaal Loes Lafeber
Nieuwsoverzichtpagina-800x800

Anneke Mosman

Senior Adviseur Talent & Organisatie Ontwikkeling

Anneke Mosman werkt als Senior Adviseur Talent & Organisatie Ontwikkeling bij een woningcorporatie in Rotterdam. In het loopbaanadviestraject bij Loopbaanadvies Centrum Nederland kreeg zij zelf loopbaanadvies. Anneke vertelt: “Ik heb nu een beter beeld van wat ik wil.”

Ervaringsverhaal Anneke Mosman
Foto-Ingrid-van-Kasteel-800x800

Ingrid van Kasteel

Projectsecretaris

Ingrid van Kasteel heeft sinds 2001 veel verschillende functies gehad bij de gemeente Bunnik. Momenteel werkt ze hier als projectsecretaris. Om zeker te weten of deze functie écht bij haar past, besloot ze een loopbaanadviestraject aan te gaan.

Ervaringsverhaal Ingrid van Kasteel
Foto Wendy

Wendy de Nesse

Loopbaanadviseur

Loopbaanadviseur Wendy van De Nesse helpt mensen om grip te krijgen op hun carrière. Dit doet ze onder andere bij Loopbaanadvies Centrum Nederland (partner van EVC Centrum Nederland). Hoe verloopt zo'n loopbaanadviestraject? En welke meerwaarde heeft dit traject? "We moeten allemaal langer doorwerke...

Ervaringsverhaal Wendy de Nesse
Blok 1 hompeage

Hoe werkt het loopbaanadviestraject?

Of je nu aan het begin van je carrière staat of alweer een tijdje meedraait op de arbeidsmarkt: met een loopbaanadvies geef je nieuwe richting aan je carrière.  

Blok 2 hompeage

Erkende Kwaliteit

Loopbaanadvies Centrum Nederland voldoet volledig aan alle beoordelingscriteria en heeft daarmee het HKK voor Assessmentcentra (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit) toegekend gekregen.

Blok 3 hompeage

Krijg focus met een Assessment

Naast het loopbaanadviestraject kunnen we je ook nog op andere manieren helpen met het bereiken van je carrièredoelen. Bijvoorbeeld met een gericht assessment.