Als je een loopbaanadviestraject gaat doen bij Loopbaanadvies Centrum Nederland, dan weet je zeker dat je kunt vertrouwen op kwaliteit. Ontdek onze keurmerken.

Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit (HKK) voor Assessmentscentra

Loopbaanadvies Centrum Nederland is partner van EVC Centrum Nederland. Samen voldoen we volledig aan alle beoordelingscriteria en hebben daarmee het HKK voor Assessmentcentra (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit) toegekend gekregen. Je assessments zijn bij ons in goede handen.

ISO 9001

Loopbaanadvies Centrum Nederland is gecertificeerd conform ISO9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als kandidaat kun je ervan uitgaan dat Loopbaanadvies Centrum Nederland een betrouwbare partner is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere 3 jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

ISO 27001

Loopbaanadvies Centrum Nederland is gecertificeerd conform ISO27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor jou betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor ben je er als kandidaat van verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare wijze met al jouw gegevens omgaan.

Blok 1 hompeage

Hoe werkt het ontwikkeladvies?

Ontdek wat je bij het ontwikkeladvies met je loopbaancoach bespreekt en kom meer te weten over het verloop van het traject.

Blok 3 hompeage

Ik wil ontwikkeladvies

Wil jij weten wat je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Meld je direct aan voor het gratis ontwikkeladvies.Wil jij weten wat je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Meld je d...

Blok 2 hompeage

Erkende Kwaliteit

Bij Loopbaanadvies Centrum Nederland helpen we je om je werkplezier te vergroten. Uiteraard voldoen we aan alles eisen en certificeringen.